Αρχική Σελίδα

Wuhan HAE Technology Co., Ltd. Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Εκτυπωτής Inkjet τοίχων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Εκτυπωτής Inkjet τοίχων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Η αφιέρωση δημιουργεί την αξία. Ευχαριστίες για τη μόνιμες υποστήριξη και την οδηγία της Shirley. Με τη βοήθεια και την οδηγία σας, κερδίζω περισσότερο μερίδιο αγοράς.

—— Lawrence

Είστε το καλύτερο! Σας ευχαριστούμε SOOOOO ΠΟΛΎ, Cathy! Σας ευχαριστώ για όλες τη βοήθεια και την υποστήριξή σας! Τέλεια απόδοση!

—— Niko

Ευχαριστίες για την επίσκεψή σας και την κατάρτιση εδώ! Η υποστήριξή σας με βοηθά για να πάρει την καλή φήμη! Ελπίστε περισσότερη συνεργασία στο μέλλον!

—— Madyan

Τύποι κάνατε μια πολύ καλή εργασία με την τελευταία αποστολή. Σας ευχαριστούμε!. Εκτιμώ την καλή υπηρεσία που παρέχετε. Είστε μεγάλο πρόσωπο για να εξετάσετε!!!

—— Ganesh

Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η Co. τεχνολογίας Wuhan HAE, έχει να αναπτυχθεί συνόλου, την παραγωγή και το εξεταστικό εργοστάσιό μας, μηνιαία ικανότητα παραγωγής 500 μονάδων. Όλες οι μηχανές είναι στην καλή ποιότητα, με τα εξαγόμενα πρότυπα.

  Wuhan HAE Technology Co., Ltd.

   

   

   

  Υποστηρίξεις υψηλής τεχνολογίας

  Έχουμε τη βάση Ε&Α στην πόλη της Σαγκάη και τις εγκαταστάσεις παραγωγής στην πόλη Wuhan, που συνεργάζεται με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. 20 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, διάφοροι τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικοί δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

  Επιμείνετε ότι στην ανεξάρτητη καινοτομία είναι μια ανεξάντλητη πηγή βιώσιμης ανάπτυξης Wuhan HAE. Με 12 έτη πλούσιας εμπειρίας στην έρευνα και την ανάπτυξη του εξοπλισμού επεξεργασίας λέιζερ, το τέλειο λέιζερ είναι πρόθυμο να δημιουργήσει μια σειρά εξατομικευμένων λύσεων λέιζερ για τους πελάτες μας!

   

  Wuhan HAE Technology Co., Ltd.

  Wuhan HAE Technology Co., Ltd.

 • OEM / ODM

  Η Co. τεχνολογίας Wuhan HAE, ΕΠΕ έχει προωθήσει τη διαχείριση παραγωγής και συνεχίζει επίσης να κάνει τις τεχνικές καινοτομίες για να παρέχει όλα τα είδη μηχανών λέιζερ και εκτυπωτών Inkjet. Ο cOem είναι επίσης ευπρόσδεκτος.

   

  Τα τέλεια προϊόντα λέιζερ είναι όχι μόνο επιτυχείς πωλήσεις στην Κίνα, αλλά και εξαγόμενος σε περισσότερες από 180 χώρες και περιοχές στον κόσμο, που περιλαμβάνει: Γερμανία, Ιαπωνία, Ιταλία, Ρωσία, Ιαπωνία, Νότια Κορέα, Τουρκία, Βραζιλία, Ινδία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Σαουδική Αραβία και άλλες χώρες. Τα προϊόντα με την καλή ποιότητα υπόκεινται μεγάλους σε έναν ευπρόσδεκτο και έναν έπαινο.

 • Ε & Α

  Η Co. τεχνολογίας Wuhan HAE, ΕΠΕ έχει μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α με περισσότερο από 14 έτη εμπειρίας στον τομέα λέιζερ για να παρέχει στις μηχανές λέιζερ την καλύτερη ποιότητα και την υψηλή σταθερότητα.

  Να συνεργαστεί με τα γνωστά όργανα των υψηλότερων οργάνων εκμάθησης και έρευνας στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το Wuhan HAE παίρνει 20 εθνικά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, διάφορους τεχνολογικά επιτεύγματα πυρήνων και τεχνικούς δείκτες στο διεθνές προηγμένο επίπεδο.

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan HAE Technology Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Shirley Luo

Τηλ.:: 86-27-87508600

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)